Salutare, sunt Cristian Brănescu și mă definesc prin două pasiuni distincte, care împreună mă definesc ca persoană: fotografia și ingineria. Ambele profesii le exercit cu dăruire.

Vorbesc fluent atât engleza, cât și italiana, având abilitatea de a comunica eficient în ambele limbi.

Totul a început în timpul studenției, când am descoperit magia capturării momentelor în imagini.

Aceasta pasiunea a devenit o vocație în momentul în care am urmat cursurile de autorizare și specializare în fotografie la Academia F64 din București. Mai târziu cu ajutorul cursurile și workshopurilor la care am participat am reusit sa îmi îmbogățesc cunoștințele in domeniul fotografiei.

În lumea fotografiei de evenimente, abordarea mea combină armonios fotografia documentară cu acel "je ne sais quoi" al life-style-ului. În fiecare imagine, încerc să trăiesc din nou clipele, să reînvii râsul, emoția sau melancolia.

Atenția mea pentru detalii și dorința de perfecțiune mă definesc nu doar ca fotograf, ci și ca individ. Mă consider un fotograf pasionat, un căutător de frumusețe si de emotie în cele mai mici detalii.

Cu aparatul în mână, am senzația că țin în palme puterea de a opri timpul si pot captura nu doar imaginea, ci și emoția, povestea și esența momentului.

Îmi plac oamenii și interacțiunile autentice, iar asta se vede în abordarea mea socială și în simțul meu pronunțat al umorului. Pentru mine, fotografia nu este doar apăsarea unui buton, ci este legătura dintre trecut și prezent, între emoție și memorie.

Deci, iată-mă - Cristian Brănescu, un fotograf pasionat si dedicat, în căutarea frumuseții și a autenticității.

Contact

email: office@fotoeveniment.ro

Telefon: 0729001454

Social Media